Bare start med at skrive...
Nyheder

Fejring af 24 år med WaveAccess

Udgivet 14 juli, 2024

WaveAccess fejrer 24 år, og vi reflekterer over de fremskridt og milepæle, vi har opnået. En stor tak til alle, der har været med os på denne rejse — jeres deltagelse har været afgørende for vores succes. Lad os nu kigge på vores nyeste udviklinger og de muligheder, der ligger forude.

Tro mod vores mission

Vores engagement er konstant: Vores mål er at optimere vores kunders drift ved at tage os af deres teknologiske behov, så de kan fokusere på deres kerneforretningsvækst. Det seneste år har vi forbedret vores egne produkter, udvidet vores internationale partnerskaber og styrket vores serviceydelser inden for sundhedspleje, finans og turisme gennem vores ekspertise i AI, IoT, systemintegration, projektgenopretning og andre tekniske områder.

Vi opretholder høje standarder inden for softwareudvikling og projektledelse, støttet af vores løbende forpligtelse til medarbejderuddannelse og både professionel og personlig vækst. Denne tilgang giver vores globalt distribuerede team mulighed for at tilpasse sig smidigt til markedets udvikling.

Strategiske partnerskaber

WaveAccess fortsætter med at udvide sit partnernetværk. I Danmark har WaveAccess Nordics indgået et samarbejde med Arrow for at fremme anvendelsen af AI, kombineret med Arrows omfattende teknologitilbud. Dette samarbejde vil hjælpe lokale virksomheder med effektivt at integrere og håndtere nyskabende AI-løsninger.

I Tyskland arbejder WaveAccess sammen med seleon GmbH for at bane nye veje inden for medicoteknologimarkedet. Ved at udnytte vores omfattende ekspertise inden for AI til MedTech og sundheds-IT, har dette partnerskab til formål at styrke vores samlede kapaciteter og understøtte nye initiativer.

Tjenester og produkter

Dette år har vi fortsat med at udbygge vores kompetencer inden for udvikling af indlejret software, som omfatter alt fra konceptudvikling til integration med cloud-løsninger og kundetilpassede løsninger, udvikling af fulde økosystemer og håndtering af udfordringer med ældre systemer.

Et andet højdepunkt har været vores tjeneste til optimering af IT-omkostninger, som har været meget efterspurgt. Vi hjælper organisationer med at tilpasse deres IT-budgetter til strategiske mål, hvilket sikrer, at hver investering fremmer vækst og innovation. Vores eksperter identificerer IT-udgifter, der kan reduceres eller elimineres, kombineret med fordelene ved branchens førende automatiserede værktøjer og en hands-on tilgang til langsigtede besparelser.

Vores bestræbelser på at modernisere det finansielle økosystem muliggør for finansprofessionelle at forbedre omkostningseffektiviteten og risikostyringen. Vi tager fat på presserende udfordringer i treasury-området, herunder synlighed af kontanter, kontrol med udgifter og systemforbindelser. Brugen af AI-drevne analyser gør det muligt for os at forbedre den finansielle præstation, håndtere transaktioner på tværs af alle systemer og levere rettidige notifikationer om kritiske finansielle aktiviteter.

Vores seneste tilbud inkluderer også en ekspertrevision for Hyperledger-projekter, som sikrer overlegen ydeevne, robusthed, skalerbarhed og omkostningsoptimering for blockchain-systemer. Vi gennemfører en grundig undersøgelse af systemets infrastruktur, identificerer potentielle sårbarheder og foreslår løsninger for at styrke det mod fremtidige trusler.

Desuden så vi i det forløbne år lanceringen af ValueXI, vores tilpasselige low-code platform designet til at lette adoptionen af AI. Denne løsning hjælper både etablerede virksomheder og startups med at implementere AI mere effektivt, spare tid og ressourcer samt minimere udviklingsrisici.

IT-rådgivning

Vi har fortsat med at forbedre vores rådgivningstjenester, hvor vi inviterer vores kunder til at udnytte alle fordelene ved vores omfattende workshops. Disse inkluderer Discovery Workshop, Strategisk AI Workshop og Data Workshop.

Vores mål er at guide dig fra koncept til færdiggørelse. Vi hjælper med at validere din idé, samle alle nødvendige krav, vælge optimale rammer, designe robust arkitektur og levere præcise omkostnings- og tidsplansestimater. Disse workshops er mere end bare diskussioner — de resulterer i håndgribelige resultater. Ved afslutningen modtager kunderne en detaljeret MVP-farveplan, arkitekturforslag, et UX-prototype (om nødvendigt), funktionelle krav og andre afgørende leverancer. Varigheden af disse sessioner varierer og kan spænde fra så lidt som tre dage til op til tre måneder, afhængigt af workshoppenes fokus og kundens specifikke behov.

Branchegenkendelse

I 2024 blev vi æret med at opnå betegnelsen som Solutions Partner for Digital and App Innovation (Azure) fra Microsoft, hvilket anerkender vores tekniske ekspertise og succes med at udnytte Microsoft Cloud-teknologier.

WaveAccess blev også anerkendt ved Clutch Global Awards 2023 for ekspertise i kategorier som IoT, Cognitive Computing og Microsoft Dynamics CRM. Denne anerkendelse understreger vores brancheføring og vores dedikation til at levere enestående resultater.

Desuden har WaveAccess været anerkendt i flere prestigefyldte ranglister på nøgleindustriplatforme. Bemærkelsesværdige omtaler inkluderer at være opført som en Top Custom Software Development Company af SelectedFirms, rangeret blandt de Top Software Development Companies and Software Developers i USA for 2024 af SelectedFirms og at være navngivet som en Top Healthcare App Developer af TopDevelopers.

Events

Vores deltagelse i globale industribegivenheder forbliver en hjørnesten i vores strategi for at holde forbindelsen til markedsudviklinger og dele vores indsigter. Højdepunkter fra det forløbne år inkluderer optrædener ved:

  • AppliedAI Nordics, den Kommunale Digitale Inspirationsdag, AI-konferencen af Computerworld og TechBBQ i Danmark;
  • MedtecLIVE, DMEA, MEDICA, ITB Berlin, EuroCIS, E-World Energy & Water, AGRITECHNICA-messen i Tyskland;
  • TEXPO, HIMSS, ViVE i USA;
  • Travel Tech Middle East Summit, Arabian Travel Market, GITEX Global i Dubai;
  • og flere andre prestigefyldte konferencer og messer rundt om i verden.

I USA ledte vores team et indsigtsfuldt webinar med titlen "AI in Finance: Strategies for success", hvor finanseksperter og AI-praktikere udforskede AI's praktiske anvendelser og leverede handlingsorienterede strategier for finansprofessionelle. Den fulde optagelse er tilgængelig her.

Lad os fejre!

Når WaveAccess fejrer sit 24-års jubilæum, ser vi tilbage med stolthed på vores præstationer og frem med spænding på fremtidige muligheder. Vores historie er fyldt med banebrydende projekter og robuste partnerskaber, og hvert skridt har været en mulighed for at skubbe teknologiens grænser. Vi er taknemmelige for hver eneste medlem af WaveAccess-familien — kunder, partnere og medarbejdere — der har spillet en rolle i vores historie. Tak for jeres tillid og samarbejde gennem disse 24 fantastiske år.

Lad os gøre det næste kapitel endnu mere bemærkelsesværdigt!

WaveAccess og Arrow samarbejder for at fremme AI-brug i Danmark

WaveAccess og Arrow Electronics har indgået samarbejde med det formål at fremme brugen af Kunstig Intelligens (AI) i Norden. Ved at udnytte WaveAccess omfattende erfaring med implementering af AI og Arrows brede vifte af teknologioptimale løsninger, har partnerskabet til...
8 april, 2024

Strategisk AI-workshop

Er du på udkig efter en handlingsorienteret AI-strategi? Hos WaveAccess Nordics er du i gode hænder. Vi introducerer en eksklusiv workshop, skabt til fremadskuende virksomhedsledere, der ønsker at udnytte kunstig intelligens’ potentiale. Som resultat vil du få adgang til...
4 marts, 2024

23 år: vi ser os tilbage og bevæger os fremad

WaveAccess fejrer sit 23. jubilæum! I den anledning vil vi gerne sige stort tillykke til alle, som har været en del af vores utrolige rejse. Vi vil gerne gribe muligheden for at dele de seneste nyheder og opdateringer om vores virksomheds fremgang.
28 juli, 2023

Relaterede services

IT-rådgivning
Machine learning
Applikationsudvikling

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.